A koronavírus járványra való tekintettel több magyarországi bank is összevonta fiókjai működését, illetve csupán a legfontosabb ügyeket intézik a bankfiókokban. Emellett, a márciusban bejelentett lakossági és vállalati hitelek visszafizetésére és árazására vonatkozó szabályozásra reagálva számos bank határozatlan időre beszüntette az új hitelkártyák kibocsátását is.

A bankok honlapján található felhívás alapján az alábbi intézmények már biztosan nem fogadnak be új hitelkártya igényléseket a közeljövőben.

  • K&H Bank
  • Erste Bank
  • UniCredit Bank
  • Raiffeisen Bank
  • CIB Bank

A korlátozás hosszára egyelőre nem közöltek információt a bankok.

Milyen más hosszútávú változásokat hozhat a járvány a hitelkártyákkal kapcsolatban?

Bár a hitelkártya ajánlatokban és visszatérítési lehetőségekben változásra nem számítunk, bízunk benne, hogy az igénylés folyamata egyszerűsödhet és felgyorsulhat a jövőben. A járványra való tekintettel egyre fontosabb szerepet kapnak az online kiszolgálási csatornák, melyek fontossága hosszútávon is erősödhet.  Más banki termékekhez hasonlóan, mint a számlanyitás és személyi hitelek, reményeink szerint hamarosan egyre több bank biztosít majd lehetőséget online hitelkártya igénylésre is.

Ha kíváncsi, hogy a korlátozások után, melyik hitelkártyával hozhatja ki a legtöbbet a költéseiből, akkor látogasson el a melyikhitelkartya.hu főoldalunkra.

Kategória: Uncategorized

1 hozzászólás

Közel kétszeresére emelkedett az Erste Max első éves költsége · június 2, 2020 - 7:15 du.

[…] miatt számos bank felfüggesztette az új hitelkártyák kibocsátását, ahogy ezt a korábbi cikkünkben is megírtuk. Az átmeneti időszakban a bankok új hiteltermékeket, köztük […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük