Magas visszatérítés és alacsony éves költség – ezeket kínálja az Erste Bank Max hitelkártyája. Bár nem tökéletes az ajánlat, mégis kiemelkedik a magyar piacon és könnyen tudjuk ajánlani bárkinek, aki új hitelkártyát keres. Alább bemutatunk 3 okot, amiért véleményünk szerint az Erste Max az egyik legjobb jelenleg elérhető hitelkártya Magyarországon.

Akár 4% pénzvisszatérítés

Az Erste Max 1% visszatérítést biztosít minden vásárlásra, illetve 4% visszatérítést kaphatunk 3 általunk választott kategóriában. A választható kategóriák jól lefedik a legtöbb fogyasztó tipikus költési csoportjait: divat, otthon, barkács és kert, elektronikai áruház, utazás, szépségápolás és egészség, szórakozás, benzinkút (maximum HUF 30.000 vásárlásra vonatkozóan ad visszatérítést).

Csupán 4.456 forint éves költség az első évben

A 4.456 forintos első éves költségével könnyen lepipál sok betéti bankkártyát az Erste Max és könnyedén visszahozza az árát az év során. Az 5.622 forintos kártya kibocsátási díj levásárolható, az éves kártyadíj 5.976 forint, a havi  zárlati díj pedig 290 forint. Az új kártyaregisztrációkhoz a bank jelenleg 5.000 forintos bónuszt is ad, így az első éves költség csupán 4.456 forint, míg a második évben 9.456.

2020 május 18 után: az éves költség 6.490 forintra, a havi zárlati díj pedig 590 forintra emelkedett. A levásárolható kártya kibocsátási díj és az 5.000 forintos bónusz csatlakozási jóváírás szerencsére továbbra is az ajánlat részét képezi. Az éves költség így az első évben 8.570, a második évben pedig 13.570 forint.

Ingyenes utasbiztosítás

Bár az Erste Max nem kifejezetten egy prémium hitelkártya, az éves költség tartalmaz utasbiztosítást is, mely magában foglalja a balesetbiztosítást, betegség és poggyászbiztosítást illetve asszisztencia szolgáltatást.

Miért nem tökéletes az Erste Max?
  • A visszatérítések csak az adott hónapban elköltött első 200 ezer forint után járnak, így ha a hónap elején csupán az általunk választott kategóriákban költünk, akkor maximum havi 8 ezer forint visszatérítést gyűjthetünk.
  • A visszatérítéseket nem pénz formájában kerülnek jóvá írásra, hanem Erste pontokban. Így ha szeretnénk azokat felhasználni, akkor az online bankfelületen kell kiválasztani, hogy milyen kategóriában és mennyit szeretnénk költeni az adott hónapban és az adott vásárlás után kerül jóváírásra a visszatérített összeg. Bár elég transzparens a folyamat, mégis sokkal körülményesebb, kacifántosabb, mint egy egyszerű hóvégi pénzvisszatérítés.

Sok esetben érdemes az Erste Max hitelkártyát más kártyával kombinálni, hogy ne csak az első elköltött 200 ezer forint után gyűjtsük a visszatérítéseket.

Ha szeretnél többet megtudni az Erste Max hitelkártyáról, akkor látogass el az Erste Bank honlapjára. Az összes ajánlat összehasonlításához ajánljuk a melyikhitelkártya.hu főoldalunkat. Korábban a sokat utazóknak ajánlott hitelkártyákról szóló cikkünkben írtunk az Erste Maxról.

 

A cikk nem tartalmaz hirdetést. Az Erste Bank semmilyen formában nem támogatta ennek a bejegyzésnek az elkészítését. Az ajánlott hitelkártyák csupán a szubjektív, személyes véleményünket tükrözik és lehetséges, hogy sokak számára nem megfelelőek vagy számukra jobb választás is elérhető a piacon. A legjobb választás mindenki számára különbözhet az egyéni igényektől függően, ezért javasoljuk szakemberrel vagy pénzügyi tanácsadóval való egyeztetést a kérdésben.

Kategória: Erste Max

1 hozzászólás

Közel kétszeresére emelkedett az Erste Max első éves költsége · június 2, 2020 - 7:16 du.

[…] Korábbi írásunkban már részleteztük, hogy az Erste Max hitelkártya milyen sokoldalú választás sok ügyfél számára. Külön erőssége volt a terméknek a relatív alacsony ára az elérhető visszatérítéshez viszonyítva. Jelen kondíciós listák alapján az újonnan kibocsátott Erste Max és Wizz Air hitelkártyák éves költségei az alábbiak szerint változnak. […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük