Nem minden héten szánja rá magát az ember, hogy egy tévét vagy hűtőt vásároljon. Azonban, ha a legújabb elektronikai eszközöket szeretnénk megvásárolni, akkor mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk. Ezért is különösen szerencsések, akiknek a Budapest Banknál van hitelkártyája, hiszen 10% kedvezményt kapnak a Media Markt üzleteiben.

Hogyan vehetjük igénybe a kedvezményt?

Az akciót minden termékre igénybe lehet venni, kivéve a reklámújságban szereplő már kedvezményes árucikkekre, az ajándékkártyákra és webáruházban történő vásárlásokra. Az árengedmény igénybevételének módja, hogy a üzletben az egyik eladónak jelezzük, hogy Budapest Bank kedvezményt szeretnénk igénybe venni. Ő kiállít nekünk egy dokumentumot, mellyel a hitelügyintéző pultnál tudunk fizetni. Kicsit macerás a folyamat, ahhoz képest, mintha a kasszánál kapnánk az engedményt automatikusan, de a 10% kedvezmény miatt biztosan érdemes végigcsinálni a műveletet.

Megéri ezért Budapest Bank hitelkártyára váltani?

Amennyiben nagyobb értékben vásárolunk például egy televíziót, mobiltelefont vagy laptopot a Media Marktban, akkor a kedvezményünk 30-50 ezer forint is lehet. Ez az összeg pedig több, mint a legtöbb hitelkártyával egy év alatt összegyűjthető maximális visszatérítés. Ráadásul nincs semmi korlátja annak, hogy egy évben hány alkalommal vagy milyen összegre vonatkozóan használhatjuk ki ezt az akciót. Ez alapján rendkívül jó választás lehet bármely Budapest Bank hitelkártya azok számára, akik előszeretettel vásárolnak elektronikai eszközöket. Legalábbis mindenképpen érdemes számolni ezzel a kedvezménnyel is, amikor a hitelkártyák között döntünk.

Az akcióról további részleteket a Budapest Bank honlapján találsz. Ha szeretnéd kihasználni ezt az akciót és kíváncsi vagy, hogy melyik Budapest Bank hitelkártya a legjobb számodra, akkor látogass el a melyikhitelkartya.hu főoldalunkra.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük