A melyikhitelkartya.hu weboldalt azért hoztuk létre, hogy segítsünk megtalálni a legmagasabb visszatérítést nyújtó hitelkártyát. Azonban már nem csak hitelkártyával gyűjthetjük a visszatérítéseket a költéseink után, hiszen a Revolut Metal betéti kártya csomagjával hitelkeret és az ahhoz kapcsoló ügyintézés nélkül kezdhetjük a pénzvisszatérítések felhalmozását.

Mi az a Revolut egyáltalán?

A Revolut, egy pénzügyi-technológiai startup vállalat, mely igyekszik alaposan felkavarni a banki világ állóvizét. A Magyarországról is elérhető alkalmazásukkal percek alatt rendelhetünk magunknak Revolut bankkártyát, mellyel 150 különböző devizában fizethetünk a világszerte. A cég ígérete, hogy a hagyományos bankoknál sokkal kedvezőbb árfolyamon történik minden devizaváltás és nem számolnak fel extra költségeket sem.

Hasonló kedvezményekkel más startupok is kecsegtetnek (például N26, Monzo, Transferwise), de a Revolut Metal prémium csomagja mindezen felül, még pénzvisszatérítést is biztosít, minden kártyás fizetésünk után. Európán belül bár ez csak 0.1%, minden más kontinensen történt költésre 1% visszatérítést kaphatunk, amit a legtöbb hitelkártya is megirigyelne. A fémből készült kártyához olyan szolgáltatások kapcsolódnak, mint az utas, poggyász és járatkésés biztosítás valamint ingyenes belépés bizonyos reptéri várókba.

Mennyibe kerül?

A csomag havidíja 13.99 euró, így legalább kb 450 ezer forintot kell költenünk Európán kívül, hogy a kártya visszahozza az árát. A legtöbben valószínűleg nem a visszatérítések, hanem az extra szolgáltatások, szexi fém kártya vagy például a kriptovaluta vásárlási lehetőség miatt fogják megrendelni a csomagot.

A magas ár miatt még nem javasoljuk a meglévő hitelkártyák Revolut Metalra cserélését, de mindenképpen izgalmas látni, hogy egy egyszerű bankkártya is tud visszatérítést kínálni. Reményeink szerint ez egyre több bankot fog hasonló ajánlatok kidolgozására ösztönözni.

A Revolut Metal kártyájáról itt tudsz több információt megtalálni. Ha utazáshoz keresel hitelkártyát, akkor ajánljuk előző cikkünket. Illetve, ha az összes hitelkártya ajánlatot szeretnéd összehasonlítani, akkor látogass el a melyikhitelkartya.hu főoldalunkra.

Kategória: Revolut metal

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük