Nagy változások zajlanak a MasterCard Premium Selection programban, mely a Wizz Air hitelkártyásokra is nagy hatással lesz, nem csak az arany és platinakártyásokra. Az Erste Bank megerősítette, hogy az Erste Wizz Air hitelkártyával rendelkezők együtt sírhatnak és nevethetnek az aranykártyásokkal, hiszen ugyanazok az új feltételek lesznek érvényesek rájuk is.

MasterCard Lounge mostantól drága mulatság Wizz Air kártyával
  • Április 1 után, idén már csak egyetlen alkalommal élvezhetik ingyenesen a budapesti reptér MasterCard váróját a Wizz kártyások
  • Idén minden további és 2020-tól az összes alkalom 2,500 forintba fog fájni
Cserébe nekik is jár a Fast Track a reptéren
  • A dolog jó oldala, hogy többet nem kell izgulni, hogy a hosszú biztonságinál álló sorok miatt fogjuk lekésni a járatunkat, hiszen a Wizz Air kártyásoknak is jár a Fast-Track gyorsított áthaladást kínáló sáv a budapesti reptér biztonsági átvizsgálásánál.
Ingyenes Lounge és Fast Track a BudapestArénában
  • További nagy öröm lehet, hogy mostantól a Wizz Air és az összes arany és platina MasterCard kártyatulajdonos Fast Track gyorsított bejutást élvezhet a reptér mellett a Papp László Sportarénában is.
  • Emellett ingyenesen vehetik igénybe a MasterCard Loungeját az BudapestArénában.
  • A platina kártyások ráadásul egy vendégüket és saját gyermekeiket is díjmentesen bevihetik magukkal a Loungeba.

A programmal kapcsolatban több részletet a korábbi cikkünkben illetve a MasterCard Premium Selection program honlapján talál.

Ha pedig az Erste Bank Wizz Air hitelkártyáját szeretné összehasonlítani más kártyákkal, akkor látogasson el a melyikhitelkartya.hu weboldalra.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük