Április 1-től jelentős változásokra számíthatnak a prémium MasterCard kártyatulajdonosok a Liszt Ferenc repülőtéren. Miközben az egyik oldalon elvesz a MasterCard, addig a másikon új ingyenes szolgáltatással örvendeztetik meg a sokat utazó prémium bank- és hitelkártyásokat.

MasterCard reptéri váró már csak a Platina kártyásoké

Arany/Gold és World

Platina

Április 1-től 2019 végéig

Első alkalom ingyenes, minden további alkalom 2.500 forint. Plusz vendégeknek 5.000 forint.

Továbbra is ingyenes a kártyabirtokos és egy vendége részére.

2020-tól

Minden alkalom 2.500 forint. Plusz vendégeknek 5.000 forint.

Továbbra is ingyenes a kártyabirtokos és egy vendége részére.

A korábbi korlátlan, ingyenes belépés után, április 1-től az év végéig az Arany/Gold és Word kártyatulajdonosok csupán egy alkalommal léphetnek be költségmentesen a budapesti MasterCard reptéri váróba. Minden további belépés idén, illetve 2020-tól kezdődően 2.500 forintba fog kerülni. Ha plusz vendéget is szeretnénk magunkkal vinni, az alkalmanként további 5.000 forinttal fogja terhelni a pénztárcánkat.

A Platina kártyával rendelkezőknek jó hír, hogy ők továbbra is ingyenesen látogathatják a MasterCard váróját akár egy vendégükkel együtt.

Cserébe ingyenesen gyorsított áthaladás a biztonsági átvizsgáláson minden prémium kártyásnak

Fast Track használat

Arany/Gold és World

Platina

Mostantól

Kártyabirtokos részére ingyenes

Ingyenes a kártyabirtokos és egy vendége részére.

Hatalmas pozitív meglepetés, hogy mostantól minden prémium (Arany/Gold, World, Platina) kártyás ingyenesen veheti igénybe a budapesti reptér “Gyorsító Sávját” (Fast Track Security Lane), mellyel az esetenként kígyózó sorokat kikerülve, haladhatunk át a biztonsági átvizsgáláson. A Platina kártyatulajdonosok ráadásul ingyen egy további kísérőt is magukkal vihetnek a Fast Track sorba.

Sok Gold kártyatulajdonos számára nagy veszteség lesz, hogy elveszítik az ingyenes MarterCard Lounge belépésüket, különösen hogy sokakat épp ez motivált a prémium kártyájuk igénylésére. Azonban a gyorsított biztonsági vizsgálaton történő áthaladás, sok ideges perctől fogja megkímélni őket, főleg hogy a korábban a MasterCard Loungeban töltött időt is megspórolhatják maguknak.

Ha szeretnéd igénybe ezeket a szolgáltatásokat és kíváncsi vagy, hogy mik a legjobb prémium MasterCard hitelkártyák a piacon, akkor látogass el a melyikhitelkartya.hu összehasonlító oldalára.

További részletek a MasterCard Premium Selection weboldalán.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük